Denne On-Chain-indikator signalerer Bitcoin kan snart blive parabolsk

Bitcoins prishandling har i vid udstrækning begunstiget sælgere gennem de sidste par dage og uger, med tyre, der ikke er i stand til at katalysere noget stærkt momentum, mens kryptokurrency fortsat står over for intens salgstryk, hver gang det forsøger at skubbe højere.

Manglen på bæredygtigt momentum set gennem de sidste par dage og uger har ramt et alvorligt slag i forhold til det digitale aktivs tekniske udsigter.

En del af denne svaghed er sket på grund af turbulensen på aktiemarkedet kombineret med stigende styrke set af den amerikanske dollar.

På trods af ikke at være i stand til at bryde over $ 11.000, indikerer on-chain data, at kryptovalutaen er fundamentalt stærk, og det kan kun være et spørgsmål om tid, før den kan skubbe højere.

Én indikator antyder eksplicit, at kryptoen kunne være ved at se parabolsk på hovedet.

Denne måling falder normalt kun under et nøgleniveau i månederne forud for et massivt skub højere.

Bitcoin stabiliserer sig efter nylige nedadgående tendens: Aktiekurser øger BTC Bulls

I sidste uge steg Bitcoins pris så højt som $ 11.200, før den fandt et betydeligt salgstryk, der sænkede sin opstigning og fik det til at se øget salgstryk.

Oprindeligt fik dette salgstryk kun til at konsolidere omkring $ 11.000 i en kort periode, men til sidst førte BTC til et lavt niveau på $ 10.400.

Dette spring blev opretholdt af svaghed i det amerikanske aktiemarked, der åbnede ugen i går dybt i rødt.

Traditionelle investorer er vokset mere og mere bange for manglen på fremskridt omkring yderligere stimuleringspakker. Manglen på nyheder omkring en potentiel vaccine kan også forstyrre nogle erhvervsdrivende.

Indtil aktier stabiliserer eller genoptager deres opadgående tendens, kan Bitcoin og resten af kryptomarkedet fortsat kæmpe.

On-Chain-indikator foreslår, at hovedet er nært forestående

På trods af at være i en usikker position, angiver Bitcoins styrke på kæden, at opadgående er nært forestående.

En dataanalytiker pegede på kryptokurrencyens „forbrugte output-profit-forhold“ og forklarede, at den i øjeblikket dypper under et niveau, der historisk indikerer, at en bull run er nært forestående.

”Brugt output-profit-forhold (SOPR) falder under et lige nu. På tyrmarkeder er dette en mulighed for at købe dip. Jeg mener, at der er tilstrækkelige tekniske og grundlæggende beviser til, at vi er i de tidlige stadier af et tyremarked lige nu, ”sagde han.

På kort sigt vil aktiemarkedet sandsynligvis fortsætte med at påvirke Bitcoin, men kryptos underliggende styrke kan i sidste ende give det mulighed for at opleve en egen opadgående tendens.