Banebrydende Crypto Bank, Sygnum, lancerer kontrakter om Bitcoin og Ethereum Options

Veröffentlicht von

Schweizisk-baserede Sygnum har lanceret bitcoin- og ethermuligheder for kunder, der ønsker at udføre mere sofistikerede kryptovalutahandelstrategier.

Den digitale aktivbank Sygnum har lanceret Bitcoin Era kryptokurrencyindstillinger for kunder i henhold til sin officielle pressemeddelelse . Synum modtog myndighedsgodkendelse fra det schweiziske finanstilsyn (FINMA) i september 2020, hvilket tillod banken at tilbyde regulerede tjenester til handel med digitale aktiver.

Sofistikerede handler og præmier

Kryptobanken siger, at det nye aktivudbud vil gøre det muligt for dets kundekreds at udføre sofistikerede investerings- og handelsstrategier . Indstillingerne ville være tilgængelige på både BTC / USD og ETH / USD handelspar. Pressemeddelelsen forklarer,

”Optionerne har længe spillet en vigtig rolle på traditionelle finansielle markeder som et værktøj til at hjælpe investorer med at navigere gennem uforudsigelige markedsforhold. Ved at betale optionspræmien kan købere deltage i større prissvingninger, mens sælgere udnytter forhøjede volatilitetsniveauer og opkræver premiumbetalinger for at generere yderligere afkast på eksisterende beholdninger. ”

Crypto-optioner er en form for finansielt derivat, der giver investoren ret til, ikke pligt, til at købe aktiver til en bestemt pris på en aftalt dato i fremtiden, som de betaler sælgerne en præmie for. Hvis aktivets pris ved udløb er højere end den aftalte pris, kan købere udføre deres kontrakt og tage fortjeneste eller afvise og miste præmien. De er den nye rave i kryptohandelsverdenen og overgår langsomt spothandel .

Sygnums regulerede optionstilbud inkluderer lang og kort positionering, europæiske OTC-opkalds- og salgsoptioner, fuldt tilpasselig strejke- og udløbsdato og kontantafvikling. Dominic Lohberger, mæglerchef hos Sygnum Sedler sagde,

”Med optioner kan kunderne nu drage fordel af enhver prisbevægelse – det være sig et marked for tyr, bjørn eller sidelæns. De kan også bruge dem til at afdække positioner, tage gearet eksponering mod markedet eller handle volatilitet. ”

Et væld af Crypto-tjenester

Sygnum har hovedsæde i Zürich og er kendt for sin fremadrettede tilgang. Det schweiziske firma lancerede en stablecoin (DHCF), der var knyttet til den schweiziske franc i 2020. Stablecoin støttes 1: 1 med midler, der opbevares i den schweiziske nationalbank. DHCF muliggør hurtige og sømløse afregninger på Sygnums platform. Sidste december tokeniserede banken sine aktier på blockchain, da den forbereder sig på et offentligt udbud.

Sygnum beskrev flytningen som en vigtig milepæl på sin rejse mod at skabe mere adgang til ejerskab og værdi. Kryptobanken sagde, at tokenisering af sine aktier forenkler processen med opdatering af aktionærregistret og reducerer de administrative flaskehalse ved overførsel af aktieejerskab.